Objektiivi.info
http://www.objektiivi.info/forum/

Nikkor 24-70 2.8 G ED AF-S
http://www.objektiivi.info/forum/viewtopic.php?f=14&t=7242
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  katriah [ 05.03.2017 23:36 ]
Viestin otsikko:  Nikkor 24-70 2.8 G ED AF-S

Uudenveroinen, alle 10 kertaa käytetty Nikonin klassikkolinssi ja täysi varustepaketti. Tämä objektiivi on jäänyt hyvin vähälle käytölle, koska tykkään käyttää kiinteän polttovälin objektiiveja, ja aion hankkia sellaisen seuraavaksikin. Objektiivi on myös ulkoisesti täysin uudenveroinen, siinä ei näy mitään käytön jälkiä, enkä ole myöskään kolhinut sitä minnekään. Kuten todettu, se on ollut vain muutaman kerran käytössä (lähinnä laajapää asuntokuvauksissa), ja olen säilyttänyt sitä pääsääntöisesti laatikossa, tai mukana ollessa topatussa kameralaukussa.

Mukaan tulee Hoya:n 77mm suojalasi, joka on ollut linssin suojana ensimmäisestä päivästä lähtien, arvo noin 70€ ja topattu Nikonin oma objektiivipussi. Lisäksi mukana kuitti (josta ilmenee voimassa oleva takuu, ostettu 29.5.2016), takuutodistus ja "ohjekirja" ja alkuperäinen pakkaus, eli kaikki kuten alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Mukana luonnollisesti myös linssinsuojus sekä takatulppa, ja myös vastavalosuoja, joka unohtui kuvasta.

Tarkennus toimii sähäkästi, kuin unelma ja kuvat ovat ihanan teräviä. En keksi objektiivista mitään puutteita, niitä ei ole. Tämä on vain turhan arvokas linssi minun pitää, kun olen käyttänyt siitä vain laajapäätä.

HP: 1150 €, koska on täysin uudenveroinen ja alle vuoden vanha. Yhteydenotot katri.e.haavisto@gmail.com. Asun Kaarinassa, mieluiten sovitaan tapaaminen Turun alueella, mutta myös postitus mahdollinen ostajan maksaessa postikulut. Pahvilaatikossa on vielä styroksitkin tallella!

Toivon pikaisia kauppoja, koska minun on tarkoitus hankkia 85 mm 1.4, otathan siis pian yhteyttä! Myynnissä myös muualla.

Liitteet:
objektiivi-11.jpg
objektiivi-11.jpg [ 77.07 KiB | Katsottu 5893 kertaa ]
objektiivi-4.jpg
objektiivi-4.jpg [ 88.72 KiB | Katsottu 5893 kertaa ]
Tiedoston kommentti: Vastavalosuoja puuttuu kuvasta.
objektiivi-3.jpg
objektiivi-3.jpg [ 99.77 KiB | Katsottu 5893 kertaa ]

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/